+45 86 103 106 oestergaard@firma.tele.dk

Persondatapolitik

Dette website er ejet af

Navn:
Jimmy Østergaard

Firma:
A.a. Østergaard Vinduespolering v/Jimmy Østergaard Nielsen

tlf:
86103106

email:
oestergaard@firma.tele.dk

adresse:
Vinthervej 26

cvr:
27406580

Jeg vil altid behandle dine personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven.

Dine oplysninger vil alene blive anvendt til det formår de er indsamlet til, og vil blive slettet, når dette formål er opfyldt eller ikke længere relevant.

Kategorier af personoplysninger:

Jeg behandler flg. kategorier af personoplysninger:
Almindelige personoplysninger, f.eks. navn, adresse, e-mail, telefonnummer.

Kilder:

Jeg har fået dine oplysninger:
– direkte via email fra denne hjemmeside eller gennem kontaktformularen her (link til formular side)
– fra andre kilder der er offentligt tilgængelige f.eks. sociale medier.

Behandlingsgrundlag:

Det er nødvendigt for mig at ligge inde med disse oplysninger af på grund af:
– så jeg nemmest muligt kan kontakte dig, i forbindelse med afgivning af tilbud og salg.
– så jeg kan overholde en retlig forpligtelse f. eks. i henhold til bogføringsloven.

Opbevaring:

Jeg opbevarer dine personoplysninger så længe det er nødvendigt til de formål, der er nævnt:

I forbindelse med køb af ydelser eller produkter: I forbindelse med levering af mine produkter og tjenester vil jeg opbevare dine personoplysninger i op til 6 år efter afslutning
af kundeforhold i henhold til bogføringsloven, med mindre der er specielle grunde til at opbevare informationerne i en længere periode.

Oplysning, indsigelse, ændring, dataportabilitet og sletning:

Du kan altid kontakte mig for at få oplyst, hvilke af dine personoplysninger jeg ligger inde med. Dette kan ske ved henvendelse til:

A.a. Østergaard Vinduespolering v/Jimmy Østergaard Nielsen
Vinthervej 26
8732 Hovedgård
tlf: 86103106
E-mail: oestergaard@firma.tele.dk

Hvis der er fejl i de oplysninger jeg har om dig, kan du altid bede om at få dem rettet, så jeg har de rigtige, lige som du har ret til at få udleveret oplysningerne i et almindeligt format
(dataportabilitet – i CSV format). Har du ønsker om ændring eller dataportabilitet, er du også meget velkommen til at skrive til mig på ovennævnte e-mailadresse.

Ønsker du ikke længere, at jeg skal behandle dine personoplysninger, eller at jeg skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende mig en anmodning herom til ovennævnte e-mailadresse.

Hvis du ønsker at klage over Østergaard Viduespolering’s behandling af dine personoplysninger, kan dette ske til Datatilsynet, på adressen Borgergade 28,5., 1300 København, telefon 33 19 32 00 email: dt@datatilsynet.dk.

Cookies

Østergaard Viduespolering benytter sig af cookies til trafikmåling og til løbende optimering af hjemmeside med henblik på at forbedre brugeroplevelse og funktionalitet. Cookies er en tekstbesked, der typisk placerer et midlertidigt lille filter på computeren, som kan indhente oplysninger om f.eks. browser, styresystem, forbindelsestype og andre statistisk relevante oplysninger.

Cookies kan genkende den besøgendes computer, men kan ikke indsamle information om hvem den besøgende er. Brugen af Østergaard Viduespolering hjemmeside er anonym, og der opbevares ikke nogen data til identifikation af den besøgende.

Alle kan afvise cookies via computerens browser-indstillinger. Det er også muligt at slette allerede modtagne cookies. Hvordan dette gøres afhænger af, hvilken browser der anvendes. Find yderligere oplysninger om hvordan man undgår cookies ved at klikke på dette link: Cookie håndtering.

Google Analytics sætter to typer cookies:
En permanent cookie, der viser om brugeren er tilbagevendende,
hvor brugeren kommer fra, hvilken søgemaskine der er brugt etc.
Permanente cookies gemmes på din harddisk, indtil de udløber
eller indtil du selv sletter dem.
Sessionscookies, som bruges til at vise, hvornår og hvor længe en
bruger er på sitet. Sessionscookies udløber efter hver session, det vil sige,
når du lukker din fane eller browser. I visse tilfælde vælger man et bestemt
tidsinternval på en session. Eksempelvis 8 timer hvor ens varer vil være
synlige i din indkøbskurv. Google Analytics sammenkører ikke din IP-adresse
med andre oplysninger, Google Analytics ligger inde med.
Læs mere om, hvordan Google bruger cookies: How Google Analytics uses Cookies. https://policies.google.com/technologies/cookies?hl=da